Efterårsferie i Økolariet

Del siden:

Besøg Økolariets udstillinger og aktiviteter i efterårsferien

Økolariet har åben alle dage i efterårsferien kl. 10 - 16. Se udstillingerne og vær med til de mange sjove, kreative og spændende aktiviteter hver dag kl. 10-16 allerede fra lørdag den 13. oktober.

Byg insekthoteller

Giv dyrene gode betingelser i haven med et inskethotel. Kom og byg dit helt eget hotel af genbrugsmaterialer og ting fra naturen. Tag den med hjem og hæng den i haven til glæde for både insekter, fugle og blomster.

Pris: kr. 50,-

Insekthotel -med -pris -479x 250

LEGO-værksted

Vær kreativ og byg dyr og planter af LEGO. 

Her kan bruge din fantasi når du skal bygge - måske et gammelt træ, et lille sødt egern eller en smuk sommerfugl. Når du er færdig kan du udstille din flotte figur på Økolariets natur-landskab og til sidst vil der vokse et flot landskab frem, til glæde for alle Økolariets gæster.

Pris: gratis 

Droem Dig Vaek Lego

Efterårsquiz for hele familien

Der er fløjet efterårsblade ind i Økolariet. Hjælp os med at finde dem og på hvert blad finder du sjove spørgsmål om efteråret, som du skal svare på og med oveni hatten får du god viden om, hvad der sker på denne årstid. Vi udtrækker 3 vindere efter uge 42, som vinder et gavekort til Økolariets butik.

Pris: gratis


Ud i naturen

Tag med Økolariets naturvejleder på tur i naturen.
Pris: gratis. Tilmelding ikke nødvendig

Krible Krable på skovlegepladsen
Tidspunkt: Tirsdag den 16. oktober kl. 10-11.30
Mødested: P-pladsen ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, Vejle

Hjorte i brunst i Dyrehaven
Tidspunkt: Torsdag den 18. oktober kl. 13-15
Mødested: Hovedindgangen til Dyrehaven i Nørreskoven, Helligkildevej, Vejle

Se mere om turene her


Tegnekonkurrence

Vær med i konkurrencen om at tegne fremtidens by - hvad er vigtigt for dig i din by. Hvad gør din by god at leve i? Er det grønne områder, flotte huse, flere pladser, stier, skaterbane, legepladser, butikker, cykelstier? Vi udtrækker 3 tegninger efter efterårsferien og vinderne får tilsendt et gavekort til Økolariets butik.

Pris: gratis

Postkort


til top