Kom til sjove aktiviteter i ferien

Efterårsferie

Del siden:

Efterårshygge i ferien

- fra lørdag den 12. oktober til søndag den 20. oktober 2019 kl. 10-16.   

Efterårsferie er tid til familiehygge i Økolariet. Vi har traditionen tro åben alle dage i efterårsferien kl. 10-16. Kom og gå på opdagelse i udstillingerne og vær med til de kreative og spændende aktiviteter i Økolariet. 

 Sjov Med Blade Brug

Efterårslanterner

Hvad er mere hyggeligt end en tur i efterårsmørket med lyde af nattens dyr og den klare stjernehimmel? Måske der lige mangler lidt hyggeligt lys, så man ikke snubler. I ferien kan du upcycle sylteglas til smukke efterårslanterner, der lyser smukt på gåturen, i træet eller indenfor. Vi stiller alle materialer til rådighed.

Pris: 30,- kr.  2 for 50,- kr. 

 lanterne

LEGOlounge

Slip fantasien løs og gør klar til at indtage Økolariets LEGOlounge med byggeøer, sækkestole og LEGO i seje genbrugsbildæk.

Pris: gratis 

IMG 20191011 143139 

Efterårsjagt

Efteråret er på besøg i Økolariet – men det skjuler sig lidt i Økolariets udstillinger. Se om du kan jage efterårets æbler, svampe og dyr frem, så du kan svare på de spørgsmål, de gemmer på og løse efterårsquizzen.

Pris: gratis 

IMG 20191011 144025

 

Tegnekonkurrence – tegn efteråret.

Efteråret er fuld af smukke farver. Slip fantasien løs og tegn dit eget efterår ved vores kreativitetsbord i udstillingen:  Verdensrummet.  Udstil din tegning i Økolariet og Økolariets efterårspanel finder de flotteste, mest fantasifulde eller sejeste efterårstegninger, der vinder et gavekort til Økolariets butik.

Pris: gratis 

IMG 20191011 150700

 

Naturture

I løbet af ferien har du mulighed for at komme med på 2 gratis ture sammen med Økolariets naturvejleder Finn Lillethorup.

Hjorte i brunst – Dyrehaven i Vejle
Tirsdag d. 15. oktober 2019, kl. 10.00-12.00
Her i efteråret er hjortene i brunst og der udspiller sig kampe mellem dem om at få retten til at parre sig med hinderne (hunnerne). På turen vil naturvejleder Finn Lillethorup forsøge at guide deltagerne tæt på dyrene og fortælle om deres liv i Dyrehaven og om, hvordan brunstperioden forløber.
Mødested: Hovedindgangen til Dyrehaven i Nørreskoven, Helligkildevej, Vejle.

Dyrehaven

På opdagelse i skovbunden – Sønderskoven
Torsdag d. 17. oktober 2019, kl. 10.00-11.30
Ude i skoven er der masser af dyr – både små og store – men de kan være svære at få øje på. Tag med naturvejleder Finn Lillethorup på jagt efter dyr og dyrespor i Sønderskoven omkring skovlegepladsen.
Mødested: P-pladsen ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle.

 

Generelt for alle aktiviteterne i og udenfor Økolariet:

GRATIS ADGANG

Alder: For alle – børn under 10 år ifølge med en voksen.

Medbring: venner, små og større søskende, mor og far og bedsteforældre.

Tilmelding: ikke nødvendig

 

 


til top