Privatlivspolitik for Okolariet.dk

Privatlivspolitik

Del siden:

Privatlivspolitik for Okolariet.dk

Introduktion

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

1. Formålene med behandlingen af dine personoplysninger

På Okolariet.dk behandler vi kun personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi anvender desuden cookies til at forbedre din oplevelse med Okolariet.dk. Der er dog ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du kan læse mere om cookies i vores cookiepolitik.

2. Kategorier af personoplysninger

I vores online tilmelding til nyhedsbrev kan vi modtage op til følgende oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • E-mail
  • Mobilnummer

3. Modtagere eller kategorier af modtagere

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der er godkendt til at kunne give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil øvrigt kun ske, hvis du giver samtykke til det.

4. Periode for opbevaring af dine personoplysninger

Oplysningerne opbevares maksimalt i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

5. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: okolariet@vejle.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Økolariet
Dæmningen 11, 7100 Vejle
Tlf. 76 81 20 60
okolariet@vejle.dk

 


til top