Geo og Akva

Del siden:

En højtlæsningsbog for de 3-6-årige

Geo og Akva – på opdagelse i Økolariet er en lille højtlæsningsbog - én man kan gå på opdagelse i og bruge til forberedelse af et evt. besøg i Økolariets udstillinger. I bogen er Geo og Akva nemlig flyttet ind i Økolariets kælderudstillinger, hvor de lever i det spændende univers under jorden, i vandet og kloakkerne.

I virkeligheden er Geo og Akva slet ikke at finde nede i kælderudstillingerne, men med børnenes fantastiske fantasi, kan man gå på opdagelse i udstillingerne efter de steder, hvor bogens handling foregår.

Bogen kan være nyttig til børnehavegrupper – som en intro til Økolariets udstillinger, men også til behandling af det altid aktuelle tema om venskab og forskellighed, som denne første fortælling om Geo og Akva omhandler.

Vi har flere Geo og Akva-ideer på tegnebrættet, så de yngste børn i fremtiden også vil kunne møde de to søde væsner i udstillingerne.  


Bestil bogen
Alle børnehaver i Vejle Kommune har fået tilsendt tre eksemplarer af denne aktivitets- og højtlæsningsbog om Geo og Akva, der tager på opdagelse i Økolariets kælderudstillinger. Der kan dog være andre institutioner, som ønsker bogen, eller nogle institutioner kunne have brug for flere eksemplarer - og det kan godt lade sig gøre!
Bestil eksemplarer af bogen på okolariet@vejle.dk, så sender vi bogen til dig. Du kan også hente bogen i Økolariet.

Pris
gratis
Geo _akva _forside _lille _rgb _til _web


til top