Robotten Bitten 1

Del siden:

For 5-6-årige børnehavebørn

Robotten Bitten 1 er et praktisk og kreativt undervisningsforløb til førskolegrupper med 5-6-årige børnehavebørn.

Besøget i Økolariet kan ligge alene som en løsrevet oplevelse, men vi anbefaler, at det bruges som supplement til et relevant emneforløb i undervisningen.

Vi omgiver os med robotter i hverdagen, men kun de færreste tænker over det, fordi vi er så vant til dem. Alligevel har vi en masse forestillinger om, hvad robotter er og kan.

Vores forestillinger om robotter stammer ofte fra sciencefictionfilm, som giver os et helt urealistisk billede af robotternes formåen... Er robotter farlige for os mennesker eller kan vi faktisk bruge dem til noget godt?

Forløbet giver børnerne en ide om hvor forskellige robotter kan se ud, og hvad robotter kan. Gennem samtale, leg og praktiske opgaver, i undervisningslokalet og i udstillingerne, får børnerne større kendskab til begrebet Robotter.

Vi ser på forskellige slags robotter i undervisningslokalet. Derefter besøger vi kort 1-2 af Økolariets udstillinger for at samle inspiration til efterfølgende bygning af BørstObotter - små insektagtige robotdyr som børnene kan lege med.


Dem vi laver med børnene er større end på filmen - og derfor lettere for de ældste børnehavebørn at arbejde med.

Vil du vide mere om!

Forløbet varer ca. 2½ time (incl. spisepause) og består af:

  • Velkomst og intro til Økolariet og begrebet robotter (30min)
  • Inspirationstur i Økolariets udstilling (-er) for at få inspiration til at bygge BørstObotter (30 min)
  • Spisepause (20 min)
  • Samtale og aktiviteter i undervisningslokalet - bygning af BørstObotter (60min)
  • Afslutning/opsamling (10 min)

Vi forventer... 
Økolariet forventer, at lærer, pædagoger og undervisere der ledsager en klasse/gruppe, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for klassens/gruppens færdsel og adfærd under besøget.

Pris
Dette undervisningsforløb koster 1.200 kr. incl. betaling for materialer til bygning af børstObotterne. For skole- og børnehavegrupper fra Vejle Kommune er forløbet incl. materialer gratis.

Book dit forløb her 

Afbestillingsgebyr

Vi gør opmærksom på, at der lægges et afbestillingsgebyr på al undervisning.

Ved udeblivelse fra eller afbestilling mindre end 7 dage før et forløb, pålægges et gebyr svarende til forløbets normale pris, dog max kr. 500,-.

Ovenstående gælder for alle bookede forløb, også forløb booket af Vejle kommunes skoler og institutioner.


til top