På Sporet af Skidtet 2

Del siden:

For 4.-6. klassetrin

Du og din klasse kan tage på Sporet af Skidtet med Økolariets medarbejder rundt i byen. Med udgangspunkt i Økolariets udstillinger om affald tager dette forløb jer med rundt i byen, hvor I vil få belyst forskellige problematikker og udfordringer affald giver byen, samt se forskellige løsninger på hvordan vi kan bruge affald som en ressource.

Resurser & Affald
Hele turen rundt i byen er ca. 2 km. 

Posterne i byen er Havnegades nedgravede løsninger, forskellige butikkers fokus på resurser, den gamle stenbro i Torvegade, Volmers plads, Kirkegade og Vejles flaskecontainere. Vi går tilbage til Økolariets udstilling om affald og ressourcer og arbejder med opgaveark. Dagen sluttes af med en opsamling hvor forskellige opgaver belyses.

Forløbet består af:
Tidsforbrug - 3 timer i alt:

  • Velkomst og introduktion i Økolariet med en Økolarieunderviser (20 min)
  • Tur rundt i byen på egen hånd (1½ time)
  • Pause (20 min)
  • Økolariet på egen hånd (30 min)
  • Opsamling med en Økolarieunderviser (20 min)

Vi forventer...
Økolariet forventer at lærere og undervisere, der ledsager en klasse/gruppe, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for klassens/gruppens færdsel og adfærd under besøget.

Pris
Dette undervisningsforløb koster 800 kr. Ønsker man bare at købe opgavesættet og bruge dette på egen hånd, er prisen 300 kr.

For skolegrupper fra Vejle Kommune er forløbet og materialerne gratis.

Book forløb eller opgavesæt her

 

Afbestillingsgebyr

For at sikre, at så mange som muligt kan få glæde af Økolariets undervisningstilbud, opkræver vi et gebyr på 400,- kr. ved udeblivelse eller afbestilling mindre end 7 dage før et forløb.


til top