Bue Logo Til forsiden

Klimamonstre på besøg

Økolariet får besøg af Klimamonstrene Birk og Luna.

Birk og Luna har meldt deres ankomst tre gange henover året, og i år leverer Luna klimamoster-teatershow. Ind imellem showene kan du få en krammer af Birk og Luna og deltage i en tegnekonkurrence. 

Datoer: 

  • lørdag den 2. marts kl. 13-15
  • søndag den 12. maj kl. 13-15
  • lørdag den 5. oktober kl. 13-15

Kom og se et rigtig monster-teatershow - som har en varighed på 20 minutter.

➡️ Show 1: kl. 13.00 - 13.20

➡️ Show 2: kl. 14.00 - 14.20


“Luna og træet uden æbler” Små Klimamonstre teatershow handler om:

Klimamonstret Luna skal mødes med sin menneske-ven, Helene. Sammen skal de på skattejagt. Ikke sådan en almindelig en, men en hvor de skal finde insekter i naturen fra deres bingoplader. Helene foreslår sin egen have til skattejagten. Der er dog et problem: I Helenes have er der kun en stor græsplæne og ét enkelt æbletræ, som aldrig har givet æbler.

Hvorfor giver træet ikke æbler? Hvor er insekterne? Og kan Luna sammen med børnene løse problemet i Helenes have?”

Showet er et lille teaterstykke hvor det store lyserøde klimamonster Luna og Helene skal løse mysteriet om æbletræet. I et show med både dans, musik og børnenes hjælp vil Luna hjælpe Helene med at forstå sammenhængen mellem natur, biodiversitet, bestøvning og insekternes rolle.

➡️ Ind imellem showene uddeler Klimamonstrene Birk og Luna krammere og der er tegnekonkurrence i forhallen med udlodning af to præmier. 

➡️ Pris: gratis og ingen tilmelding

Sjovt for alle børn i alderen 3-9 år.
Luna Og Birk Luna og Birk glæder sig til at komme i Økolariet

Klimamonstre på besøg

Lidt om Klimamonstrene Luna og Birk:
Luna og Birk er en del af "Små Klimamonstre", hvor der er 3 andre klimamonstre i et børneunivers, som lærer børn gode klimavaner. 

Luna er vanvittig god til gemmeleg og har kun tabt en enkelt gang, og hendes livret er frugtsalat. Uanset om du er menneske, monster eller dyr, så kan du være sikker på, at Luna er din ven.

Birk er god til at finde på ting. Det kan være alt lige fra lege, han vil lege med sine venner til små, nye opfindelser, som kan hjælpe andre. For eksempel fandt han engang på et Små Klimamonstre brætspil, som handler om at redde haven.

Læs mere om Luna, Birk og de andre klimamonstre her