Bue Logo Til forsiden

Aktiviteter til dig

Ud over at gå på opdagelse i Økolariets spændende udstillinger har vi altid et par aktiviteter du kan deltage i. 

Indhold Superhelt

Bliv grøn superhelt med Geo Grøn

Tag med Geo Grøn på superheltemission, så du kan være med til at redde jordkloden og blive grøn superhelt – det er både for voksne og børn! 

Vær forberedt på, at du skal igennem alle Økolariets udstillinger og løse mystiske gåder, finde skjulte tegninger, kæmpe dig gennem en kloak med rotter og have ægte superheltemod til at komme helt ind i en hjerne med græshopper for at kunne løse missionen og redde jordkloden. Superhelten Geo Grøn hjælper dig på vej. 

Pris: kr. 65 - her får du en rygsæk med mange sjove ting, som du skal bruge til missionen og du får rygsæk og indhold med hjem, så du også kan lave din egen heltemission derhjemme. 

12.jpg

Jagten på klimaet

Tag på en sjov skattejagt ”Jagten på Klimaet” rundt i Økolariet.

Du og din familie skal med et skattekort i hånden finde 7 gemte skattekister rundt i Økolariets udstillinger. For at finde skattene skal du sætte sanserne i spil samtidig med, at du bliver klogere på klimaet.

På de 7 skattekister er der et bogstav, og til sidst danner du det skjulte ord, og er dit ord rigtig er du en sej klimapirat og du får et diplom med dig hjem. 

Pris: gratis