Bue Logo Til forsiden
Astrid Og Lauge Foran Jordklode
Sommer i Økolariet: Leg og lær, tag på superheltemissioner i udstillingerne og bliv grøn superhelt.

Sommersjov for hele familien

Fra lørdag den 27. juni til søndag den 9. august.

I Økolariet glæder vi os til at slå dørene op i sommerferien. Vi har åben alle dage fra kl. 10.00 til 16.00. Her byder vi hele familien – små, store, børn, unge, mor, far og bedsteforældre – velkommen til masser af oplevelser i vores udstillinger med masser af spændende viden om bæredygtighed samt sjove og kreative ferieaktiviteter.

Billede Af Taskeindhold

Jordkloden har brug for grønne superhelte
Er det dig? 

Tag på superheltemission, så du kan være med til at redde jordkloden og blive grøn superhelt – det er både for voksne og børn!
Vær forberedt på, at du skal igennem alle Økolariets udstillinger og løse mystiske gåder, finde skjulte tegninger, kæmpe dig gennem en kloak med rotter og have ægte superheltemod til at komme helt ind i en hjerne med græshopper for at kunne løse missionen og redde jordkloden. Superhelten Geo Grøn hjælper dig på vej. 
Alder: 5 - 100 år. Husk at voksne også kan blive superhelte. 

Pris: 65 kr. 

MG 3360

Sommersjov, aktiviteter og leg på forpladsen

Leg, løb, spring, pust og hop

Økolariets forplads oser af hygge, sjov og aktivitet. Lav energi i energihjulet eller tag et hvil i solen. Prøv vores superseje upcyclede Økolariebil eller prøv at konkurrere om, hvem der er bedst til at tælle i Økolariets lille sommerquiz. Der udtrækkes en vinder hver time. Hvem mon kommer tættest på?

Pris: Gratis 

Untitled 1

Klar til rotteræs?

Nogle af Økolariets rotter er sluppet løs! Følg de 9 rotter rundt i Økolariets udstillinger og løs rebussen. Gæt hvad rotterne siger til jer, og deltag i konkurrencen om en ugentlig præmie fra Økolariets butik. Alle kan deltage. 

Pris: Gratis

 

Taghaven 1

Sommerhygge på taghaven

Vejles skønneste taghave må være Økolariets. Her oser af sommerhygge, og der er plads til spil og leg med vand. Find en hyggelig krog, nyd solen på bænkene, og spis jeres medbragte madpakker. I kan også gå på opdagelse i vores mange bede og krukker og finde inspiration til at skabe mere liv og biodiversitet i jeres egen have.  

Pris: Gratis

Find vej!

Vi bor midt i Vejle centrum på Dæmningen 11 - 7100 Vejle