Bue Logo Til forsiden

Økolariet og Corona restriktioner

Økolariets planlagte åbningsdag til den nye sæson 2021 den 1. februar er udskudt. Efter de nye udmeldinger fra regeringen åbner Økolariet tidligst onsdag den 21. april 2021. Om vi får lov at åbne den 21. april, kan vi ikke love, men ligeså snart vi ved noget, skriver vi det her på siden.
________________________________________

Gældende COVID-19 restriktioner:
Det er en underlig tid vi lever i og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte dig som gæst i Økolariet. Vi har spritstandere rundt i huset, så du ved hver enkelt udstilling kan spritte dine hænder af før og efter brug af effekter i udstillingen. Vi har samtidig sat begrænsninger på antallet af gæster i Økolariet for at sikre, at der er god plads og afstand til alle. 

Krav om mundbind eller visir - iflg. sundhedsmyndighederne skal alle gæster på offentlige steder bærer mundbind eller visir fra torsdag den 29. oktober 2020. Så derfor husk mundbind/visir når du skal på besøg i Økolariet. Har du glemt et mundbind, så vend ikke om - vi kan  sælge dig et fra vores butik. Børn under 12 år er fritaget for at bære mundbind/visir.

Enkelte dele af udstillingerne kan være afspærret, pga. myndighedernes afstandskrav eller regler for rengøring/desinfektion. 

Banner Forebyg Smitte (1)

Økolariet og Corona restriktioner

Besøg af større grupper

Skal man besøge Økolariet med en større gruppe og vil være sikker på, at der er plads i Økolariet, skal man booke sin ankomst inden besøget. Det gælder for alle institutioner, skoler og andre grupper - hvad enten det er med eller uden undervisning.

Bookning kan ske her www.booking.okolariet.dk. Ved besøg uden undervisningsforløb vælges "Gruppebesøg på egen hånd". Ved besøg med undervisningsforløb vælges det enkelte forløb man ønsker.