Bue Logo Til forsiden

Krav om Coronapas ophævet

Fra søndag den 1. august er kravet om coronapas ophævet for besøg på museer og lignende steder. 

Hvad gør Økolariet for at udgå smitte?
Det er en underlig tid vi lever i og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte dig som gæst i Økolariet. Vi har spritstandere rundt i huset, så du ved hver enkelt udstilling kan spritte dine hænder af før og efter brug af effekter i udstillingen. Vi har samtidig sat begrænsninger på antallet af gæster i Økolariet for at sikre, at der er god plads og afstand til alle. 

Enkelte dele af udstillingerne kan være afspærret, pga. myndighedernes afstandskrav eller regler for rengøring/desinfektion. 

Hvad kan du ellers gøre som gæst i Økolariet for at undgå smitte?

  • Betale med kort eller mobile pay (så vidt mulig) når du handler i Økolariets butik 
  • Følge sundhedsmyndighedernes råd: holder afstand, viser hensyn og sørger for god håndhygiejne efter berøring af kontaktpunkter rundt i udstillingerne.
  • Respekter regler og anvisninger fra Økolariets personale.

Bemærk: senest opdateret lørdag den 31. juli 2021. Der kan løbende forekomme ændringer, da vi hele tiden tilpasser os myndighedernes anbefalinger.

Besøg af større grupper

Skal man besøge Økolariet med en større gruppe og vil være sikker på, at der er plads i Økolariet, skal man booke sin ankomst inden besøget. Det gælder for alle institutioner, skoler og andre grupper - hvad enten det er med eller uden undervisning.

Bookning kan ske her www.booking.okolariet.dk. Ved besøg uden undervisningsforløb vælges "Gruppebesøg på egen hånd". Ved besøg med undervisningsforløb vælges det enkelte forløb man ønsker. 

Ønsker du at besøge Økolariet med en større grupper i weekenden, så ring på 7681 2060, så booker vi det for dig.