Bue Logo Til forsiden

Økolariet er genåbnet efter corona-lukningen

Regeringen gav onsdag 20. maj tilladelse til, at kulturinstitutioner som Økolariet må åbne igen efter corona-nedlukningen. Det var en dejlig nyhed, at vi igen kunne åbne Økolariet for gæster.

Vi har fået støvet af, genstartet alle computere og indkøbt sprit i rigelige mængder, så alle kan få en god og sikker oplevelse i Økolariet.

Der kan forekomme lidt ventetid med at komme ind, da vi har sat begrænsninger på antallet af gæster i Økolariet for at sikre, at der er god plads til alle. 

Enkelte dele af udstillingerne kan være afspærret, pga. myndighedernes afstandskrav eller regler for rengøring/desinfektion. 

Banner Forebyg Smitte (1)

Økolariet er genåbnet efter corona-lukningen

OBS!

Vedr. brug af barne-/klapvogne og kørestole 

Barne/klapvogne

Der er desværre ikke mulighed for at medbringe barnevogne/klapvogne i udstillingerne pga. myndighedernes afstandskrav. Vi opfordrer til at lade vognen stå derhjemme eller alternativt stille den i Økolariets foyer. 

Kørestole 

Det er desværre ikke muligt at komme i kælderudstilliengerne med kørestole pga. myndighedernes afstandskrav. Men vi kan tilbyde, at kørestolsbrugere kommer rundt til de øvrige udstillinger i stueetagen og på 1. sal.  

Vi håber på jeres forståelse.