Bue Logo Til forsiden

Oplæg & Rundvisninger

Oplæg i åbningstiden

Kommer I som gruppe, er det muligt at booke et oplæg på ca. 30 min. om Økolariet eller et af de emner, vi behandler i vores udstillinger. Bagefter er der mulighed for at gå rundt i udstillingerne på egen hånd.

Prisen er 1.000 kr. inkl. moms (mulighed for rabat for skoler og institutioner)

Oplæggene tilbydes i vores åbningstid kl. 10-16, og der kan max. være 30 personer til et oplæg. 

Oplæg der tilbydes:

  • Viden om Økolariet: Idéen bag Økolariet og introduktion til begrebet bæredygtighed, samt en kort introduktion til udstillingerne. 

  • Energi og klima: Få overblik og baggrundsviden om klimaforandringer. Hvorfor ændrer klimaet sig, hvor har vi vores viden fra, og hvad kan vi gøre ved det?

  • Kost og klima: Hvordan kan vi gøre vores kost mere klimavenlig og bæredygtig, og hvad er sammenhængen mellem kost og klima?

Ring på 7681 2060 eller skriv til okolariet@vejle.dk for yderligere information og booking.

tårnværelse.jpg

Oplæg & Rundvisninger

Eksklusiv rundvisning uden for åbningstiden

Har I lyst til at have Økolariet for jer selv, tilbyder vi en guidet rundtur i Økolariets udstillinger efter normal åbningstid, med fortællinger om alle de forskellige emner og elementer I møder. Rundvisningen varer ca. 1,5 time, og der kan max. være 15 personer til rundvisningen. Tilbuddet kan kombineres med et oplæg om Økolariet og begrebet bæredygtighed (ca. 30 min.).

Prisen er 2.500 kr. inkl. moms. Hvis oplæg om Økolariet og begrebet bæredygtighed tilvælges, er prisen 3.000 kr. inkl. moms. 

Ring på telefon 7681 2060 eller skriv til okolariet@vejle.dk for yderligere information og booking.

Tårn 2.jpg