Bue Logo Til forsiden

Mandagsjov i Økolariet

Sommeren i Økolariet byder i år på nyt : Mandagssjov for børn 

De seks mandage der er i skolernes sommerferie vil der kl. 13-15 være lagt op til sjov, kreativitet og ballade. Her får vi nemlig på skift besøg af Tilde Trold, Klimamonstret Birk, UdeUnger og Robot Sabrina. 

Udeunger Naturvaerksted Beskaeret

Kreativt naturværksted

Er du også vild med at snitte, save, bore, hamre og lave en masse kreative ting med genbrug og naturens skønne materialer?

Kom og mød Mette fra UdeUnger, hun tager sit kreative naturværksted med til Økolariet og du kan være med i hendes kreative univers.

Lidt om Mette fra UdeUnger:
Mette er lidt af en naturhåndværker og har en baggrund som biolog og naturformidler, og så er hun vild med at bygge ting med børn. Se også hendes hjemmeside her 

Tid: Mandag den 27. juni kl. 13-15

 

 

Tilde Trold

Tilde Trold og naturen 

To mandage i sommerferien får vi fint besøg af Trolden Tilde. Hun vil fortælle historier, trylle, spille fløjte, måske spise edderkopper og ikke mindst lave ballade.

Hør om hendes bedste dyrevenner ræven og  mågen. Tilde trold inddrager naturen, skaber magi og oplevelser. Glæd dig til at møde Tilde Trold. 

Lidt om Tilde Trold:
Tilde Trold er 111 år. Hun er født på Island og bor ude i skoven. Tildes Trolds bedste venner er dyrene, træerne, alfer og trolde som også bor i skoven. Læs mere om Tilde Trold her

Tid: Mandag den 4. juli kl. 13-15 og mandag den 11. juli kl.13-15

IMG 8695

Klimamonster på besøg

Kom og mød Klimamonstret Birk og få en krammer. Han vil gerne vise sine spritnye spil, hvor du kan prøve en affaldskatapult og spille om at få plantet blomster i din have før din modstander. Glæd jer!

Lidt om Klimamonstret Birk:
Birk er en del af "Små Klimamonstre", hvor der er 4 andre klimamonstre i et børneunivers, som lærer børn gode klimavaner. Birk er god til at finde på ting. Det kan være alt lige fra lege, han vil lege med sine venner til små, nye opfindelser, som kan hjælpe andre. For eksempel fandt han engang på et Små Klimamonstre brætspil, som handler om at redde haven. Læs mere her

Tid: Mandag den 18. juli kl. 13-15 og mandag den 1. august
kl. 13-15

Robot Sabrina Hjemmeside

Red havets dyr med robotleg

Sammen med Robot Sabrina skal du redde havets dyr for plastik. Der er mere plast i havene end du tror, og det skal samles ind, så ikke dyrene spiser det.

Til det skal du programmere en robot, som kan hjælpe dig på vej, og du får god hjælp af Sabrina. 

Lidt om Robot Sabrina:
Sabrina er ansat i Økolariet og til daglig sørger hun for at de skolebørn der besøger Økolariet bliver klogere på klima, bæredygtighed og kloden. 

Tid: Mandag den 25. juli kl. 13-15