Bue Logo Til forsiden

Glæd jer til vinterferiesjov i Økolariet

Kom til vinterferiehygge i Økolariet! Vi er klar med aktiviteter for store og små, alle dage i vinterferien fra lørdag den 11. februar til søndag den 19. februar. Åben alle dage kl. 10-16.
 
Gå på opdagelse i vores mange interaktive udstillinger. Oplev den nyrenoverede klimaudstilling, som netop er åbnet den 4. februar 2023 - se mere her.

Bliv klog på klimaet med klimaquizzen, og hvem ved måske du kan være heldig og vinde en præmie! Du kan også udfolde din kreative evner og lave din egen drømmefanger. 

Drømmefanger - værksted

Slip fantasien løs i klima krea rummet...

Alle dage i vinterferien kan du være med i det kreative klimaværksted, hvor du kan kan lave din egen drømmefanger udformet som en klode med fx skyer og solen hængende ned. Der er også plads til, at man kan udtrykke sine drømme for fremtidens klima og klode i form af små citater, ønsker og klimaløfter.

Tid: alle dage i vinterferien - 11. - 19. februar kl. 10-16

Pris: 30 kr. 

Pige Med Drommefanger

Drømmefanger - værksted

Klimaquiz

Deltag i Økolariets familiequiz. Tag på tur rundt i Økolariets udstillinger, og se om du kan finde skattekisterne vi har gemt. 

Her skal du finde det billede, der passer til det du finder i kisten. Du får god klimaviden med dig hjem, og hvem ved måske du kan være heldig, at vinde en præmie fra Økolariets butik. 

Tid: alle dage i vinterferien - 11. - 19. februar kl. 10-16

Pris: gratis

 

12.jpg

Klimaquiz

Naturture

Økolariets naturvejleder tilbyder tre gratis naturture i løbet af vinterferien. 

Datoerne er:

  • Søndag den 12. februar 
  • Mandag den 13. februar 
  • Onsdag den 15. februar 

Se mere om turerne her

13.jpg

Naturture