Bue Logo Til forsiden

9.3.11 500 børn og unge fra Region Syddanmark samles til YOUNG ENERGY-konference

Pressemeddelelse 9.3.2011

Innovation, iværksætteri, CO2-neutral energi, energi-kombinationer og energi-sikkerhed er nogle af konferencens nøgleord.

Se programmet her

Med en fælles interesse i ideudvikling og fremtidens energiforbrug har 8 unge fra Vejle-egnen etableret et nyt netværk for større børn og unge; kaldet YOUNG ENERGY.

Hovedformålet med YOUNG ENERGY er at udvide unges muligheder for at hjælpe hinanden med udviklingen af nye ideer til fremtidens energiforsyning og interesse og talent for naturvidenskab. Herunder særlig fokus på energibesparelser og anvendelse af ny energi (sol, vind, jord, etc.). 

På hjemmesiden www.youngenergy.net er kontaktadresser på de 8 frontløbere som er Christian Hansen, Daniel Weltz Pedersen, Hanne Binder, Jesper Lykke Rasmussen, Martin Pold Jensen, Nadiim Nafei, Signe Munch og Victor Gram Poulsen.

De 8 unge opfordrer nu andre unge i Danmark til at være med i netværket. Tilmelding kan ske via hjemmesiden eller ved et besøg i YOUNG ENERGYs infostand ved konferencen den 18. marts.

YOUNG ENERGY-konferencen den 18. marts 2011 er udviklet i et samarbejde mellem YOUNG ENERGY, Økolariet, Energigruppen med flere.

Region Syddanmark og DONG Energy har fundet ideen med YOUNG ENERGY-konferencen så interessant at de begge har valgt at være hovedsponsorer for konferencen. 

En lang række andre aktører understøtter konferencen med gratis ydelser. Samtlige indlægsholdere lægger gratis deres tid til rådighed på dagen.


Med venlig hilsen

Ole Due Daniel Weltz

Økolariechef og konferenceansvarlig HTX studerende og koordinator for YOUNG ENERGY

MT20330290 daller72@hotmail.com

oledu@vejle.dk www.youngenergy.net

www.okolariet.dk