Bue Logo Til forsiden

15.11.12 Fra skrot til hot design

Årets sidste Klog & Kaffe i Økolariet handler om, hvordan affald kan blive til nye spændende produkter.

Affaldsmængderne vokser, og nogle af de naturskabte resurser svinder ind. Flere og flere får interesse for genbrug af brugte materialer. 

Designer og håndværker Bjarne Taudal har brugt mange år, på at designe og udvikle møbler og forbrugsting ud af genbrugsmaterialer, og hans ambition er at udvikle produkter, der kan bruges af fremtidens miljøbevidste familie. 

Det er ønsket om at skåne miljøet, der er brændstoffet i hans kreative virksomhed.”Jeg vil gerne synliggøre, at vi faktisk kan genanvende mange flere ting end vi gør i dag” siger Bjarne Taudal. Han opfatter sine produkter som en kommentar til tidens overforbrug og smid væk kultur, krydret med lidt humor til hverdagslivet. Og humoren finder man i de mange overraskende og uventede sammenstillinger af materialer, tit suppleret med lidt patina fra synlige skader - som huller efter søm, lapper, rust og skrammer. 

Bjarne fortæller om sit arbejde med design og genbrug på søndag den 25. november til Økolariets Klog og Kaffe arrangement kl. 14.00. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bente Hansen, Økolariet: 
tlf. 76812059. mobil tlf. 29722460.