Bue Logo Til forsiden

22.3.12 Kylling i kredsløb

Kylling i Kredsløb
Man bygger en raket og monterer en lille kyllinge-model som astronaut.Det er blot en af mange aktiviteter i Økolariet i påsken.

Lørdag den 31. marts ankommer rigtige levende påskekyllinger til Økolariet. Det sker i et samarbejde med landbrugets afdeling for åbent landbrug.
Levende påskekyllinger bringer altid glæde med sig, og i år kan de også være modeller for de små kunstige kyllinger som kan indbygges i raketterne i raketværkstedet. Vi gentager nemlig raketbyggeriet som vi gjorde det i vinterferien fordi så mange børnegæster efterspørger det . 

Så vi har igen været en tur til Carlsberg-bryggeriet i Fredericia som leverer de plastikflasker som indgår i raktetbyggeriet. 
Materialerne til kyllinge-raketterne kan i påsken købes i Økolariet for 30 kr. For de penge får man alle nødvendige materialer samt diverse krims-krams til dekoration efter eget ønske.

Som til påsken de tidligere år tilbyder Økolariet også en række andre påskeaktiviteter som påskeægsjagt, bogstavjagt , gækkebreve og LEGO-værksted. Som noget nyt tilbydes i Bylaboratoriet gækkebrevsklipning, og gæt gåder-konkurrence. 
Der er påskeægspræmier til børnene ved nogle af påskeaktiviteterne.

Kontaktpersoner :
Kylle i Kredsløb: Anne Vibeke Kragelund 76812058
Bylaboratoriet: Anne-Mette Agermark 76812244
Diverse aktiviteter: Gitte Nørrebo Sørensen 76812051