Bue Logo Til forsiden

5.10.12 Rekord stort besøgstal i Økolariet inden efterårsferien

Alt tyder på at Økolariet får et rekord besøgstal i 2012. Indtil i dag har vi 6% flere gæster i år end på samme tid i 2011. Og 2011 var vores hidtil bedste besøgsår med godt 44.000 besøgende.

Årsagen skal ikke findes i et øget forbrug til markedsføring i 2012 tvært imod. En del af forklaringen er nok nærmere at vi de seneste 2 år har flere ferieaktiviteter for hele familien. De øgede ferieaktiviteter kombineret med vores spændende særudstillinger og en effektiv skoletjeneste gør udslaget.

Stigningen i besøgstallet i år er jeg særligt glad fordi vi i år - som planlagt - mistede TRE-FORs aktiviteter fra august 2012. Den flytning af TRE-FORs aktiviteter har betydet at vi i år mister ca. 1000 skoleelever som de tidligere år besøgte os for at få TRE-FOR undervisning. Ikke desto mindre oplever vi altså en samlet stigning i besøgstallet, så vi klager ikke.

Vi fortsætter naturligvis med mange ferieaktiviteter for hele familien i efterårsferien. 

Vi har legoværksted med rumlego til de mindste, raketbyggeri til de lidt større børn. 
For børn og unge har vi - som det eneste sted i Danmark - demonstration af en stor mekanisk lego-model af marsbilen Curiosity . 
For hele familien er der en ny quiz med lego-præmier, byggeri af fuglekasser og fodringshuse og besøg i dyrehaven med naturvejleder Steen Hedrup.

Der er gratis adgang i Økolariet mens nogen af vores ferieaktiviteter koster lidt til materialer. Alle oplysninger kan fås på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen 

Ole Due
Økolariechef