Bue Logo Til forsiden

20.8.13 Økolariets viden på App Store

Nu kan du få gratis film, quiz og nyttige tips fra Økolariet til din I-pad 

Vil du vide noget om svampe, beregne dit vandforbrug, lære noget om smarte apparater til hjemmet eller hygge med en quiz eller naturfilm sammen med dit barn, så skal du prøve Økolariets nye app; Faktahjulet, som netop har haft premiere på App Store. 

Faktahjulet indeholder nyheder, film, billeder, quiz og tekster, der alle er aktuelle i forbindelse med Økolariets mange forskellige udstillinger. Her finder du særligt udvalgte fortællinger og facts om klima og energi, affald, resurser, vand, havet, skoven og naturen. 

Så har du en I-pad, kan du nu hente Økolariets Faktahjuls-App. Den hurtige vej er at trykke på linket her: https://itunes.apple.com/us/app/faktahjulet/id660214260?mt=8 - eller søge faktahjulet frem i App Store.

”Vi har gjort os umage med at vælge emner ud der er relevante for de fleste i deres hverdag, og som præsenteres visuelt og er lette at forstå” Siger projektleder Bente Hansen. De som ønsker mere viden om et emne kan downloade links der leder frem til mere viden på relevante hjemmesider. Det er især noget der kan være nyttigt for skolelærere men også for dem, som bliver nysgerrige på mere. 

”Faktahjulet er nu fast inventar i Økolariets udstillinger, men det er vores håb at hjulet også kan gøre nytte hos kommunens skoler og i hjemmene. Trænger dine børn fx til en pause i computerspillene kan faktahjulet være et godt alternativ, hvor du sammen med dit barn kan blive klogere på en masse ting” siger Økolariechef Ole Due.

Yderligere oplysninger kan fås hos projektleder Bente Hansen benlh@vejle.dk tlf. 76812059