Bue Logo Til forsiden

4.7.13 Ny vandre-app til Vejles naturruter

Masser af gode vandreruter i Vejles smukke natur ligger og byder sig til i sommerlandet. 

Alle kender Bindeballestien, men måske ved du ikke at der i tilknytning til Bindeballestien er en mangfoldighed af dejlige vandreruter på tværs af ådalen, på skrænterne og langs åen. Ca. 75 km fordelt på 20 forskellige ruter kan du komme rundt, så mulighederne for at lufte både krop og sjæl er rigtigt mange i den smukke Vejle ådal. 

Også langs med Gudenåen i den nordlige del af kommunen ligger et net af smukke stier, og syd på finder du flotte ruter langs Rands fjord.

Samlet finder du næsten 500 km med fast vandregrund under fødderne, og de fleste ruter er afmærkede, så det er let at finde rundt. 

Hvis du ikke lige ved hvor ruterne ligger, er der nu hjælp at få på din mobiletelefon. Vejle Kommune har nemlig gjort de mange vandreruter tilgængelige på mobilen og du kan nu downloade turene til din mobil, og få rutevejledning hen til turens start. Der er også turbeskrivelser på både engelsk og dansk og billeder af områderne. 

Det hele er tilgængeligt på app’en ”Every Trail” som kan downloades gratis til alle smartphones. Ca. 800 har allerede downloadet ture til deres mobil bl.a. mange udlændinge. 

Det er ikke noget vi har gjort den store reklame for, men nu hvor vi kan vi se at det er driftsikkert tør vi godt sige det højt siger Bente Hansen, der er naturformidler i Økolariet. 

Every Trail kan downloades i App-Store eller fx på Googleplay.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bente Hansen, tlf. 29722460.