Bue Logo Til forsiden

Gruppebesøg under corona-genåbningen

Hvis I besøger os med en større gruppe

Det er en dejlig nyhed, at vi nu igen kan åbne Økolariet for gæster - både skoler og andre besøgende. Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen!

 

For at alle kan få en god og sikker oplevelse i Økolariet, har vi selvfølgelig indkøbt sprit i rigelige mængder og set på, hvordan turen rundt i huset kan tilrettelægges i tilfælde af mange samtidige gæster.

 

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ventetid med at komme ind, da vi har sat begrænsninger på antallet af gæster i Økolariet for at sikre, at der er god plads til alle. Kommer I uanmeldt med en større gruppe, vil vi dele gruppen op, og I vil blive lukket ind i passende puljer.

 

Vi ser gerne, at grupper fra skoler og institutioner på forhånd har lavet aftale om besøget med Økolariets skoletjeneste, idet vi max lukker én klasse eller institutionsgruppe ind i huset ad gangen.

MG 7739

Skoletjenesten
Økolariet tilbyder skoler og institutioner undervisningsforløb og undervisningsmaterialer, som tager udgangspunkt i vores udstillinger. Målet er at give eleverne det bedst mulige faglige udbytte af besøgene i Økolariets udstillinger om bæredygtighed.

Hvert år deltager omkring 15.000 børn og unge fra hele landet i vores undervisningstilbud om bæredygtighed.

Pris
Det er gratis for skoler i Vejle Kommune at deltage i et undervisningsforløb. Prisen for andre skoler er 500 - 1000 kr. inkl. materialeudgifter.

Corona-update:

Vi åbner for gruppebesøg fra skoler og børnehaver fra den 2. juni. Vi vil gerne sikre, at der er god plads, og derfor skal I ringe og lave en aftale, inden I kommer.

På den måde kan vi sørge for, at der højest er én skoleklasse eller børnehavegruppe på besøg i Økolariet ad gangen. 

Kontakt skoletjenesten på 76812058 eller anvkr@vejle.dk for at booke et besøg.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der vil være andre gæster i huset under et besøg.