Bue Logo Til forsiden

For 3-6-årige børnehavebørn

DSC01593

Billedquizzen er et af Økolariets tilbud til børn i børnehaven, så de kommer rundt i Økolariets udstillinger på deres niveau. Quizzen laves i små grupper med en voksen fra børnehaven i hver gruppe som læsehjælp.

Der gives ½ times intro til Økolariet og quizzen. Derefter arbejdes der på egen hånd i udstillingen. Formålet med quizzen er at skærpe opmærksomheden på forskellige ting i udstillingen. Quizzen kan også bruges som grundlag for samtale og opsamling i børnehaven efter besøget på Økolariet.

Efter besøget - hjemkommet til børnehaven - anbefaler vi, at pædagogerne taler med børnene om besøget i Økolariet og om oplevelserne med billedquizzen. Her kan forsiden på quizzen bl.a. farvelægges og samtidig giver quizzen mulighed for at børnene, med den i hånden, kan fortælle far og mor om besøget på Økolariet.

Forløbet består af:

  • Velkomst og intro til Økolariet, udstillingerne og Billedquiz (ca. 20-30 min.)

  • Billedquiz i udstillingerne

  • Spisepause  (I Økolariet er der et madpakkerum, som kan benyttes. Det kan være en god ide at lave en aftale med Økolariet om lån af rummet ved booking/bestilling af Billedquiz.)

Efterbehandling i børnehaven anbefales.

Vi forventer...
Økolariet forventer, at pædagoger og andre voksne, der ledsager en gruppe, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for gruppens færdsel og adfærd under besøget.

Pris:
Dette forløb koster 500 kr. inkl. materialer til billedquizzen. For børnehavegrupper fra Vejle Kommune er forløbet inkl. materialer gratis.

Book dit forløb her

Afbestillingsgebyr:
For at sikre, at så mange som muligt kan få glæde af Økolariets undervisningstilbud, opkræver vi et gebyr på 400 kr. ved udeblivelse eller afbestilling mindre end 7 dage før et forløb.