Bue Logo Til forsiden

For 7.-10. klassetrin

oekolariet_grundskole_stort.jpg

Undervisningsforløbet Energien på spil giver eleverne en grundig indføring i de aktuelle energi- og klimaproblematikker. Forløbet starter med et ca. 30 min. oplæg om energi og klima af Økolariets underviser. Herefter spiller de Økolariets lærings-energispil, hvor de i grupper kæmper om at indsamle mest mulig energi og dermed få det mest velfungerende og udviklede samfund.

Spillet kombinerer vidensøgning i Økolariets energiudstilling med udførelse af eksperimenter og undersøgelser, som øger forståelsen for såvel energiformer og -produktion som for klimaets udvikling.

Undervisningsforløbet kan anbefales som en del af et forløb indenfor det fællesfaglige fokusområde Bæredygtig energiforsyning på lokalt og globalt plan.

Forløbet strækker sig over ca. 3 timer inkl. spisepause.

  • Introduktion til Økolariet og temaet energi og klimaforandringer (30 min.)
  • Spilrunde 1 (45 min.)
  • Spisepause og tid på egen hånd (30 min.)
  • Spilrunde 2 (45 min.)
  • Afrunding af spil og opsamling i plenum (30 min.)

Vi forventer...
Økolariet forventer, at lærere og undervisere, der ledsager en klasse/gruppe, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for klassens/gruppens færdsel og adfærd under besøget. 

Pris:
Dette undervisningsforløb koster 1000 kr. For skolegrupper fra Vejle Kommune er forløbet gratis.

Book forløbet her

 

Afbestillingsgebyr:

For at sikre at så mange som muligt kan få glæde af Økolariets undervisningstilbud, opkræver vi et gebyr på 400 kr. ved udeblivelse eller afbestilling mindre end 7 dage før et forløb.