Undervisning i Økolariet

Skoletjeneste

Del siden:

Økolariet holder vinterlukket

Økolariet holder lukket fra 1. december til vinterferien. Derfor er det ikke muligt at booke undervisning til denne periode. Du kan dog sagtens booke undervisning til foråret. Se vores forskellige forløb her på siden, og book dit næste forløb på Økolariets bookingside

Har du spørgsmål til booking er du velkommen til at kontakte skoletjenesten på tlf. 76812058.

 

Undervisningsforløb i Økolariet giver ekstra krydderier til skoledagen! 

Økolariet tilbyder skoler og institutioner undervisningsforløb og undervisningsmaterialer som tager udgangspunkt i vores udstillinger. Målet er at give eleverne det bedst mulige faglige udbytte af besøgene i Økolariets udstillinger.

Hvert år deltager op til 10.000 børn og unge fra hele landet i vores undervisningstilbud om bl.a. vand, energi, bolig, klima, teknologi og innovation.

Sparringspartner
Vi stiller os gerne til rådighed som sparringpartner for undervisere, der arbejder/gerne vil arbejde med Økolariets temaer: natur, miljø, energi og bæredygtighed.

Pris
Det er gratis for skoler i Vejle Kommune at deltage i et undervisningsforløb. Prisen for andre skoler er 500 - 1200 kr. incl. materialeudgifter. Oplysning om takster fås ved henvendelse til Økolariet.

Book et forløb eller besøg hos os direkte på vores bookingside

Vil du i kontakt med skoletjenesten - tryk her


til top