ny særudstilling i 2019

KOSTbar KLODE

Del siden:

Bliv klog på hvordan kosten påvirker vores klode i særudstillingen KOSTbar KLODE

I Økolariets udstilling  ”KOSTbar KLODE” om kost og klima, træder du direkte ind i Idas hjerne, der ligesom mange af os, gør sig en masse overvejelser om, hvordan vores kost påvirker klimaet og naturen.

Du kommer dog først igennem Idas profil på instagram, hvor der er billeder af mad og tanker om det at leve klimavenligt og bæredygtigt. 

Du får indblik i de forskellige fødevarers klimaaftryk, tips til at spise mindre kød og en masse gode, konkrete råd til, hvad skal du gøre, hvis du vil spise bæredygtigt og gøre noget godt for klimaet.

Ida har blandt andet fremtidens mad på hjernen. Her hopper levende græshopper rundt, melormene snor sig og i hendes interaktive tankekommode, har hun samlet spændende viden om tang, insekter, kaniner og lignende som kan være fremtidens bæredygtige madkilder.

Inde i hjernen kan du finde en kæmpe gulerod og mini bøf med budskabet om, at vi skal skrue op for grøntsagerne og ned for kødet for at spise mere klimavenligt.

Inden man fortsætter til næste udstilling kan man tage lækre klimavenlige opskrifter med sig hjem og tage en sej klima-selfie i vores photobooth.  

Hjemmesidebillede 262X146 Pt DSC03975


til top