Bue Logo Til forsiden

Book et besøg

Book et besøg

Kontakt skoletjenesten og hør nærmere om dit besøg

Drejer din henvendelse sig om booking af et skolebesøg i Økolariet, kan du booke besøget på Økolariets bookingside.

Vil du i kontakt med skoletjenesten, så send en mail eller ring til:

Sabrina Louise Rand
Email: salra@vejle.dk
Tlf: 76 81 20 54.

Henvendelse ang. besøg på genbrugspladsen i Vejle:

Anne Vibeke Kragelund
Email: anvkr@vejle.dk
Tlf: 76 81 20 58 

Hvis du oplever, at det er svært at komme igennem pr. telefon, er det sikkert fordi vi er optaget af undervisning. Derfor anbefaler vi, at du skriver en mail med navn og tlf.nr. og beskriver, hvad din henvendelse drejer sig om. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

 

Pris: Undervisning i Økolariet er gratis for skoler i Vejle Kommune. For udenbys skoler koster et undervisningsforløb mellem 500 og 1000 kr. Se præcise priser under de enkelte undervisningsforløb.

Vi tilbyder også en række opgavesæt, der kan bookes og benyttes på egen hånd. Disse koster 200 kr. pr. klassesæt (max. 30 elever).

Afbestillingsgebyr: For at sikre, at så mange som muligt kan få glæde af Økolariets undervisningstilbud, opkræver vi et gebyr på 400 kr. ved udeblivelse, afbestilling eller flytning mindre end 7 dage før et forløb.

Ovenstående afbestillingsgebyr gælder for alle bookede forløb, også forløb booket af Vejle Kommunes skoler og institutioner.

Anmeld altid jeres besøg i god tid, så vi kan planlægge og koordinere besøgene. Det giver alle gæster den bedst mulige oplevelse.