Bue Logo Til forsiden

For ungdomsuddannelserne

oekolariet_intro_stor.jpg

I Introduktion til Økolariet får du viden om forskellige aspekter af bæredygtighed, og du får inspiration til at træffe valg i dagligdagen, så din livsstil bliver mere bæredygtig.

I introduktionen bliver du klogere på, hvad begrebet bæredygtighed dækker over og får viden om tankerne og idéerne bag Økolariet.

Hør også om formidlingsformen, der lægger vægt på interaktivitet, sanseoplevelser og udfordringer. I Økolariet lægger vi vægt på at formidle på mange forskellige niveauer, og der vil være gode oplevelser for alle uanset alder.

Efter denne introduktion går i rundt på egen hånd i udstillingerne. Vi anbefaler, I lærere har formuleret nogle fokuspunkter, som eleverne kan bruge under besøget i udstillingerne.

Introduktioner kan også bookes til voksengrupper, der ønsker at få viden om Økolariet og bæredygtighed eller en af Økolariets specifikke særudstillinger. Disse kan bookes på booking.okolariet.dk.

 

Forløbet består af:

  • Velkomst og intro på ca. ½ time

Vi forventer...
at de voksne, der ledsager en klasse/gruppe, deltager aktivt under opholdet og tager ansvaret for klassens/gruppens færdsel og adfærd under besøget.

Pris:
Denne introduktion koster 500 kr.

Undervisningsforløbet er gratis for grupper fra Vejle Kommune.

Book dit forløb her

Afbestillingsgebyr:
For at sikre at så mange som muligt kan få glæde af Økolariets undervisningstilbud, opkræver vi et gebyr på 400 kr. ved udeblivelse eller afbestilling mindre end 7 dage før et forløb.