Bue Logo Til forsiden

Undervisningstilbud

Corona-update:

Økolariet følger udviklingen af corona-virus for fortsat at sikre en god og tryg oplevelse for jer. Derfor justerer vi regelmæssigt, om der kan bookes, og hvor mange samtidige grupper der kan bookes undervisning til. Vi følger myndighedernes retningslinjer for, om vi må modtage besøg, og vi justerer bookingkalenderen, så kun de "corona-sikre" forløb kan bookes.

På Økolariets bookingside booking.okolariet.dk, kan du direkte i kalenderen se, om det undervisningsforløb, du ønsker at booke, er aktivt og ledigt. Oplever du problemer anbefaler vi, at du forsøger at finde en anden ledig dato eller kontakte skoletjenesten på tlf. 76812058 eller anvkr@vejle.dk, hvis der er spørgsmål. 

Når Økolariet åbner for besøg, vil grupper, der ønsker at besøge Økolariet på egen hånd også kunne komme på besøg. Der skal dog laves aftale på forhånd. Dette kan gøres på bookinghjemmesiden booking.okolariet.dk. På den måde undgår I at få ventetid ved indgangen.

Alle fra 15 år og opefter skal vise coronapas eller max 72 timer gammel negativ coronatest ved indgangen til Økolariet. Kravet om mundbind er ikke gældende mere pr. 14.6.2021.

OBS: Ved ændringer i corona-situationen kan vi blive nødt til at foretage ændringer i retningslinjerne for besøg eller at aflyse bookinger. I så fald vil I få besked hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at der vil være andre gæster i huset under et besøg.