Bue Logo Til forsiden

Undervisningstilbud

Corona-update:

Økolariet følger udviklingen af Corona-virus for fortsat at sikre en god og tryg oplevelse for jer. Derfor har vi, for at være på den sikre side, justeret på, hvor mange samtidige grupper der kan bookes. På nuværende tidspunkt kan vi kun gennemføre visse undervisningsforløb i Økolariets skoletjeneste: Disse forløb er fremhævet herunder. Vi melder ud, så snart alle vores forløb igen er tilgængelige for bookinger. I forbindelse med booking af forløb kan der derfor opleves problemer på vores bookinghjemmesiden www.booking.okolariet.dk. Oplever du problemer, anbefaler vi, at du forsøger at finde en anden ledig dato eller kontakter skoletjenesten på tlf. 76812058 eller anvkr@vejle.dk, hvis der er spørgsmål. 

Grupper på egen hånd fra skoler og institutioner skal på forhånd også lave aftale om besøg. Dette kan gøres på bookinghjemmesiden www.booking.okolariet.dk. På den måde undgår I at få ventetid ved indgangen.

Ligeledes skal alle fra 12 år og opefter medbringe og bære mundbind i Økolariets foyer, udstillinger og workshops. 

OBS: Ved en ny opblusning af Corona kan vi blive nødt til at foretage stramninger eller at aflyse bookinger. I så fald vil I få besked hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at der vil være andre gæster i huset under et besøg.