Bue Logo Til forsiden

Undervisningstilbud

Corona-update:

Det er dejligt, vi stadig kan holde åben i Økolariet for gæster - både børnehaver, skoler og andre besøgende. Fantastisk at mærke huset summe af glade gæster i alle aldre! I forbindelse med besøg i Økolariet skal vi selvfølgelig fortsat sikre en god og tryg oplevelse for jer, og derfor har vi, for at være på den sikre side, justeret på hvor mange samtidige grupper, der kan bookes. Vi kan på nuværende tidspunkt også kun gennemføre visse undervisningsforløb i Økolariets skoletjeneste. Derfor kan der opleves problemer med at booke et ønsket forløb på bookinghjemmesiden www.booking.okolariet.dk. Oplever du problemer anbefaler vi, at du forsøger at finde en anden ledig dato. 

Du er velkommen til at kontakte skoletjenesten på tlf. 76812058 eller anvkr@vejle.dk, hvis der er spørgsmål til dette. Der er åben for booking af al undervisning i foråret 2021. 

Grupper fra skoler og institutioner skal på forhånd lave aftale om besøget med Økolariets skoletjeneste. På den måde undgår I at få ventetid ved indgangen.

OBS: Ved en ny opblusning af Corona, kan vi blive nødt til at foretage stramninger eller at aflyse bookinger. I så fald vil I få besked hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at der vil være andre gæster i huset under et besøg.